Correct Finance | Over ons
10
page,page-id-10,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Over ons

Onze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de financiële administratie, loonadministratie en belastingaangiften. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het opstellen van een jaarrekening of controle hiervan. Ook bieden wij een uitkomst bij het wegwerken van achterstanden in de administratie, tijdelijke vervanging en ondersteuning bij projecten.

Ons karakter

De behoefte bij de cliënt vormt voor ons een uitdaging. De oplossingen die wij bieden zijn altijd maatwerk en doeltreffend.

 

Wij zijn ons ervan bewust dat duurzame resultaten worden behaald door een open en intensieve samenwerking met onze cliënten. Deze samenwerking is gebaseerd op een goede persoonlijke relatie met de cliënt waarbij de waarden openheid, gelijkwaardigheid, vertrouwen en begrip als ons uitgangspunt dienen.

 

Wij doen ons werk praktisch, nuchter en zelfbewust met een sterke persoonlijke betrokkenheid en kwaliteitsbewustzijn. Heldere en directe communicatie vinden we essentieel.

Ons professionele team

Correct Finance bestaat uit een groeiend en professioneel netwerk van ervaren (assistent) Accountants, Belastingadviseurs en Managementconsultants dat garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening op het complete administratieve en financieel-strategische vakgebied.

 

We beschikken over de juiste vaardigheden, kennis en (branche)ervaring om u te ondersteunen. Het opleidingniveau van onze Finance professionals begint bij HEAO/SPD (AA) en loopt door tot Postacademisch (RA/RC). Actuele inzichten en kennis worden ontwikkeld en praktisch toepasbaar gemaakt doordat wij onze kennis continue up-to-date houden.

Onze relaties

Wat zij zeggen