Correct Finance | Particulieren
5783
page,page-id-5783,page-template-default,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Particulieren

Het invullen van uw belastingaangifte is vaak een lastige klus, waar u veel tijd aan kwijt bent. Dan is het handig om te weten dat Correct Finance haar diensten ook aan particulieren aanbiedt. Dankzij onze ervaring met belastingaangiften en onze gedegen kennis van de laatste regels, kunnen wij uw aangifte efficiĆ«nt en grondig behandelen.  Dit levert u enerzijds een tijdswinst op, maar omdat we zo goed op de hoogte zijn van de recente fiscale regel die er bestaan, is de kans groot dat we uw aangifte beter uitvoeren dan wanneer u het zelf zou doen. Wij zorgen dat het maximale voor u er uit gehaald zal worden en we doen dit tegen een zeer redelijk tarief. Daarom hoeft u het voor de prijs niet te laten.

Voorlopige teruggaaf

Het invullen van uw belastingaangifte is vaak een lastige klus, waar u veel tijd aan kwijt bent. Dan is het handig om te weten dat Correct Finance haar diensten ook aan particulieren aanbiedt. Dankzij onze ervaring met belastingaangiften en onze gedegen kennis van de laatste regels, kunnen wij uw aangifte efficiƫnt en grondig behandelen.

 

Dit levert u enerzijds een tijdswinst op, maar omdat we zo goed op de hoogte zijn van de recente fiscale regel die er bestaan, is de kans groot dat we uw aangifte beter uitvoeren dan wanneer u het zelf zou doen. Wij zorgen dat het maximale voor u er uit gehaald zal worden en we doen dit tegen een zeer redelijk tarief. Daarom hoeft u het voor de prijs niet te laten.

q
q

Inkomstenbelasting

De inkomstenbelasting kent 3 boxen:

 

  • Box 1 voor werk en wonen
  • Box 2 voor aanmerkelijk belanghouders
  • Box 3 voor sparen en beleggen

 

De drie boxen worden voor verschillende situaties gebruikt. Alhoewel het ingewikkeld lijkt valt dat wel mee. De eerste box wordt gebruikt voor werken en wonen. Hierin vallen de belangrijke winst uit onderneming, loon uit dienstbetrekking en resultaat uit overige werkzaamheid.